×

Τρόποι Πληρωμής

Το Happydiamonds.gr δέχεται τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Πιστωτική κάρτα

Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας ( Visa, MasterCard, Dinners και προπληρωμένες πιστωτικές κάρτες) στο σύστημα ασφαλείας E-Commerce της Stripe. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία Stripe. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στη Visa ή Mastercard, καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL (Secure Sockets Layer) 128-bit Veri Sign, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας σας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσής της. Έτσι, οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το happydiamonds.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

PayPal

Κάντε εύκολα τις αγορές σας online χωρίς να χρειάζεται να καταχωρίσετε τα στοιχεία της κάρτας σας στον ιστότοπό μας. Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Μπορείς να πληρώσεις την παραγγελία σου εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal.

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σου, στο βήμα της πληρωμής, μπορείς να επιλέξεις «PayPal» και μετά το τελευταίο βήμα, μεταφέρεσαι απευθείας στη σελίδα του PayPal για την ολοκλήρωση της πληρωμής.

Για να αποκτήσεις έναν νέο λογαριασμό PayPal, επισκέψου τον ιστότοπο paypal.com.

Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε εύκολα να βρίσκεστε στο σπίτι τις ώρες που παραδίδουμε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

Όνομα δικαιούχου λογαριασμών: Αφοι Ταχυριδη ΟΕ

EUROBANK ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΡΙΘΜ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:
IBAN: GR13 0260 1560 0004 5020 0102 853

Επιστροφή χρημάτων

Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, τα χρήματα πιστώνονται στο λογαριασμό της πιστωτικής σας κάρτας. Σε αγορές που έχουν πραγματοποιηθεί με δόσεις, η επιστροφή των χρημάτων γίνετε με όσα ορίζει η κάθε τράπεζα. Σε περίπτωση πληρωμής μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή σε περίπτωση αντικαταβολής, τα χρήματα πιστώνονται στον τραπεζικό σου λογαριασμό (στοιχεία λογαριασμού που προσκομίζονται μαζί με την επιστροφή του είδους) και σε έως 14 εργάσιμες μέρες από την παραλαβή του προϊόντος από εμάς. Για τυχόν επιστροφές χρημάτων, πρέπει να μας υποδείξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό με όνομα κατόχου το όνομα στο οποίο έχει κοπεί η απόδειξη.

Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται εφόσον το προϊόν πληροί τις προϋποθέσεις για επιστροφή προϊόντος (υπαναχώρησης) όπως αυτές περιγράφονται στους όρους αγορών.

Μενού

Ρυθμίσεις

Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος